De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda... i ara entrem en el cor de la família, ens acompanyes?

dimecres, 4 d’octubre de 2017

Viure en família

Aquest mes d'octubre comencem el cicle 2017-2018 de lectures del Club de Lectura T10 sota la temàtica "Viure en família".Coordina: Luis Fernández Zaurín
Família: unitat social formada per un grup d'individus lligats entre ells per relacions de matrimoni, parentiu o afinitat. 

18 octubre: Las cenizas de Angela
15 de novembre: Vida de familia, d'Akhil Sharma
17 de gener: La buena reputación, Ignacio Martínez de Pisón
14 de febrer: Una familia feliz, David Safier
14 de març:  El ruido y la furia, de William Faulkner
16 de maig:  Las defensas, de Gabi Martínez"Todas las familias dichosas se parecen, pero las infelices lo son cada una a su manera"
Ana Karenina 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada