De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, i aquest curs el dediquem a la novel·la llatinoamericana actual, ens acompanyes?

dimecres, 10 d’abril de 2013

"HHhH" de Laurent Binet

Dimarts, 9 d'abril de 2013. Tertúlia
Club de lectura de "Novel·la històrica" de la Biblioteca Bellvitge · L'Hospitalet

HHhH de Laurent Binet és el llibre que han llegit i comentat a la darrera sessió del club de lectura de 'Novel·la històrica' de Bellvitge. Tot i que l'autor no és 'centreeuropeu' -és francès-, l'acció es desenvolupa majoritàriament a Praga i, de fet, està plena de referències a la història de Txecoslovàquia -avui en dia, Txèquia i Eslovàquia- i ajuda a entendre què va passar en aquesta part d'Europa després d'enfonsar-se l'imperi austrohongarès. Molt recomanable!

Si teniu curiositat, els companys de la Biblioteca Bellvitge han penjat una entrada al seu bloc de novel·la històrica i han editat una guia de lectura


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada