De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, a la novel·la llatinoamericana actual, a la part fosca de França a la ciència-ficció,Infància i l'adolescència. I ara, Al marge: la mirada de l'outsider. Ens acompanyes?

dijous, 3 de setembre del 2015

Un clàssic imprescindible: L'illa del tresor, de R.L. Stevenson

Començarem aquest recorregut per les illes literàries amb el clàssic més clàssic, La isla del tesoro, de Robert Louis Stevenson. Una novel·la que sempre s'ha associat a la lectura juvenil, però que ningú no hauria de deixar de fer-ne una lectura a l'edat adulta.

Aquest curs, salparem el dimecres 14 d'octubre a les 19 h. amb la primera sessió del club de lectura, on farem un retrobarem amb en Jim i Long John Silver. Una aventura que no us podeu perdre.

Per anar fent boca, aquí us deixem un magnífic article d'Ernesto Filardi, "Clásicos que deberías leer aunque te digan que deberías leerlos: La isla del tesoro", aparegut a la revista Jot Down, i us recomanem donar una ullada a La isla del tesoro, Robert Louis Stevenson: el mapa de los sueños, amb textos d'entre altres de Mario Vargas Llosa, Alberto Manguel, Antonio Tabucchi, Fernando Savater o Luis Alberto de Cuenca, i il·lustracions de Fernando Vicente, Federico del Barrio, David Pintor o Darío García. El trobareu a la biblioteca!

il·lustració de David Pintor






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada