De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, a la novel·la llatinoamericana actual, a la part fosca de França a la ciència-ficció,Infància i l'adolescència. I ara, Al marge: la mirada de l'outsider. Ens acompanyes?

divendres, 13 d’abril del 2012

BSO de Nova York

Què no pot ser susceptible de tenir una banda sonora? Immersos en una cultura multimèdia és difícil no convertir la teva realitat en una realitat virtual on un passeig et porta a una pel·li, on t'agradaria fer Control+Z quan has dit o fet alguna cosa malament o no pots deixar de cantussejar la mateixa cançó sempre que veus aquell veí. Doncs, imagineu-vos una ciutat! I si la ciutat és Nova York les possibilitats de tenir una cançó al cap pensant o caminant per ella, segur que es multipliquen exponencialment!

Quan vam pensar en fer la seva banda sonora, ens vam posar uns límits: 
  • Cançons de grups de Nova York: The Ramones, The Strokes, The Talkins Heads, Lou Reed, Beastie Boys, The Velvet Underground...
  • Cançons que parlessin de Nova York: des dels ulls de John Coltrane, Tom Waits, Frank Sinatra, Alice Keys&Jay Z, James Brown, Sweater, Sex Pistols, Los Rebeldes...
Ens ha quedat una barreja ben eclèctica, però estem parlant de LA CIUTAT, de la més poblada dels Estats Units; era inevitable!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada