De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, a la novel·la llatinoamericana actual, a la part fosca de França a la ciència-ficció,Infància i l'adolescència. I ara, Al marge: la mirada de l'outsider. Ens acompanyes?

dimarts, 24 d’abril del 2012

Imatges de Nova York

Que una imatge val més que mil paraules és una de les frases més mentiroses que s'han escrit mai. Hi ha imatges que no valen absolutament res,... i què dir d'algunes paraules! Per sort, les paraules i les imatges mai s'han dedicat a aquestes misèries humanes de les lluites comparatives.

Al "Club de lectura T-10" tenim una enviada especial al Nova York virtual, SpecialSfer, d'ella són aquests dos descobriments:


Ens ha encantat, hem entrat a la pàgina de l'autor: Javier Jaén Benavides i encara ens dura l'encanteri. Per les imatges ...i per les paraules. Si algú dubtava del bon enteniment entre les imatges i les paraules...
  • New York, New York... de Luis Urculo

Aquest vídeo ens arriba des de la pàgina Gràffica. Es tracta del vídeo creat per Estudio Luis Urculo amb motiu de la inauguració d'una botiga Zara a Nova York. Vés per on! El vídeo és genial, si ho voleu comprovar...

1 comentaris:

Ilumi ha dit...

Genials!!
Però per posar en dubte allò de imatges vs. paraules: i si són 870.000 imatges??
NYC Department of Records

Publica un comentari a l'entrada