De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, i aquest curs el dediquem a la novel·la llatinoamericana actual, ens acompanyes?

dimecres, 22 d’octubre de 2014

Kiko Amat llegeix David Nobbs

David Nobbs. Caída y auge de Reginald Perrin. Editorial Impedimenta.
Cap al final. Una carta de Reggie a Elisabeth (Pàg 271/272). Kiko Amat llegeix el fragment. També ens el va llegir el dia que va venir a parlar-nos de l'humor anglès, recordeu?.

(...) Para mí el problema de la identidad no es no saber quién soy, sino saber demasiado bien quién soy: soy Reginald Iolanthe Perrin, "Pato Patoso" Perrin, "Felpudo Coco" Perrin. Soy absurdo, luego existo. Existo, luego soy absurdo. (...)Font: pàgina de Gent Normal

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada