De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, i aquest curs el dediquem a la novel·la llatinoamericana actual, ens acompanyes?

dijous, 2 d’octubre de 2014

Humor o barbarie

Ahir, a la Biblioteca la Bòbila, vam tenir el plaer de compartir una estona amb l'escriptor Kiko Amat. Va venir a parlar-nos de l'humor en general, i de l'humor dels escriptors anglesos, en particular: Cayendo y riendo; lo mejor del humor inglés. Començàvem així el nostre particular viatge a l'humor anglès.

Una part dels llibres que va citar, també alguna de les idees que ens va explicar, es poden trobar a l'article Humor o barbàrie que ell mateix va publicar al suplement cultural de "La Vanguàrdia" del dimecres 12 de gener de 2011. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada