De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, a la novel·la llatinoamericana actual, a la part fosca de França a la ciència-ficció,Infància i l'adolescència, Al marge: la mirada de l'outsider, Dones i feminisme .
I ara, Novel·la romàntica. O no... . Ens acompanyes?

dijous, 23 de febrer del 2012

Paul Auster

Dimarts, 21 de febrer de 2012. Trobada amb l'escriptor Paul Auster
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Foto: Sfer
Podríem dir sense por d'equivocar-nos que Paul Auster apadrina el Club de lectura T-10 dedicat a Nova York, encara que ell no ho sàpiga. L'atzar va voler que la primera activitat del club fos la projecció de la pel·lícula Smoke i que la darrera, abans de la trobada final amb l'Enric González, sigui la tertúlia de Sunset Park.

Dimarts passat, Paul Auster va trobar-se al CCCB amb més de 800 persones per parlar del seu darrer llibre, Diari d'hivern, i nosaltres hi vam ser, molt ben acompanyats, per cert.

Gràcies Sfer, per trobar-nos lloc a la fila cinc, per la magnífica foto i pel recull de notícies de la trobada!

Diu l'escriptor que els editors d'Anagrama i Edicions 62 li van fer un regal d'aniversari al publicar Diari d'hivern, tot coincidint amb el seu 65è aniversari. Per nosaltres, el regal de debò va ser veure'l i  escoltar-lo en directe. Pels qui no hi éreu, us deixem -a banda de la foto- una petita perla, amb Tom Waits de banda sonora, així acabava el començament del T-10:

1 comentaris:

sfer ha dit...

Una estoneta abans (o potser després...) que el Paul Auster estigués amb nosaltres (o nosaltres amb ell...) la gent del CCCB li va fer aquesta entrevista - http://www.cccb.org/kosmopolis/es/noticia?idg=40473 - que no surt al recull de notícies.

I si sou tafaners, podeu fer un cop d'ull a algunes de les cases de Park Slope i imaginar si potser alguna d'elles és on viuen en Paul i la Siri en aquest enllaç: http://www.nyc-architecture.com/PS/PS.htm

Publica un comentari a l'entrada