De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, a la novel·la llatinoamericana actual, a la part fosca de França a la ciència-ficció,Infància i l'adolescència. I ara, Al marge: la mirada de l'outsider. Ens acompanyes?

dijous, 23 de febrer del 2012

Paul Auster

Dimarts, 21 de febrer de 2012. Trobada amb l'escriptor Paul Auster
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Foto: Sfer
Podríem dir sense por d'equivocar-nos que Paul Auster apadrina el Club de lectura T-10 dedicat a Nova York, encara que ell no ho sàpiga. L'atzar va voler que la primera activitat del club fos la projecció de la pel·lícula Smoke i que la darrera, abans de la trobada final amb l'Enric González, sigui la tertúlia de Sunset Park.

Dimarts passat, Paul Auster va trobar-se al CCCB amb més de 800 persones per parlar del seu darrer llibre, Diari d'hivern, i nosaltres hi vam ser, molt ben acompanyats, per cert.

Gràcies Sfer, per trobar-nos lloc a la fila cinc, per la magnífica foto i pel recull de notícies de la trobada!

Diu l'escriptor que els editors d'Anagrama i Edicions 62 li van fer un regal d'aniversari al publicar Diari d'hivern, tot coincidint amb el seu 65è aniversari. Per nosaltres, el regal de debò va ser veure'l i  escoltar-lo en directe. Pels qui no hi éreu, us deixem -a banda de la foto- una petita perla, amb Tom Waits de banda sonora, així acabava el començament del T-10:

1 comentaris:

sfer ha dit...

Una estoneta abans (o potser després...) que el Paul Auster estigués amb nosaltres (o nosaltres amb ell...) la gent del CCCB li va fer aquesta entrevista - http://www.cccb.org/kosmopolis/es/noticia?idg=40473 - que no surt al recull de notícies.

I si sou tafaners, podeu fer un cop d'ull a algunes de les cases de Park Slope i imaginar si potser alguna d'elles és on viuen en Paul i la Siri en aquest enllaç: http://www.nyc-architecture.com/PS/PS.htm

Publica un comentari a l'entrada